--2-- Cum-cumpar CONSTANTA (oras)


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 
duminica, 05 Mai 2024 | 6:14
 
 


Cum cumpar?

Cum cumpar?

reclama

  Cum cumpar?

Puteti cumpara produsele direct de la depozitul nostru din Str. Stefan Mihaileanu Nr. 76 (colt cu Str. Dobrogeanu Gherea) sau prin e-mail la HobbyToys.Constanta@gmail.com

Daca produsele dorite nu se afla pe stoc le putem comanda pentru dumneavoastra.

Va rugam sa includeti in e-mail numele, adresa si numarul de telefon pentru a va putea contacta. 


 


Plata o puteti face la primirea produselor (ramburs) sau prin OP.

Pentru informatii si detalii ne puteti contacta la numerele de telefon:


 


Tel/Fax: 0241-662161 


Mobil:  0723 680992

 


Livrare si Plata


Expedierea unei comenzi se face in mod normal intre 1 si 4 zile lucratoare de la efectuarea ei. In continuare transportul se efectueaza in functie de programul Postei Romane.
Veti fi instiintat de Posta Romana in momentul in care coletul continand produsele comadate a ajuns la oficiul postal de care apartineti. Va veti prezenta la oficiul postal respectiv, veti plati contravaloarea comenzii si pe baza buletinului veti putea ridica respectivul colet.


Obligatii Vanzator/ Cumparator


In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 5 zile lucratoare.


 


In cazul neridicarii comenzii de catre client
In cazul in care clientul nu-si indeplineste obligatia de a ridica comanda si a plati contravaloarea ei ramburs, asa cum s-a angajat in momentul lansarii comenzii, suntem indreptatiti sa ii solicitam plata transportului tur si retur , a taxelor de magazinaj si ale oricaror alte penalitati. In cazul, in care clientul nu intelege sa-si indeplineasca obligatiile asumate la lansarea comenzii, pe cale amiabila, ne rezervam dreptul de a actiona conform legilor romanesti in vigoare pentru a putea recupera pierderile cauzate de nerespectarea indatoririlor clientului.


 
 
CONTACT Hobby Toys - Constanta

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X